Categories Menu

Publicat pe Feb 25, 2013 in Comunicate

Deschidere oficiala

Deschidere oficiala

Clinica InfoMedica la început de drum

La începutul lunii februarie 2013 a fost deschisă pentru pacienţi Clinica InfoMedica, cea mai nouă investiţie în serviciile medicale private din Arad. Clinica funcţionează în Cartierul Vlaicu, având acces direct de pe Calea Aurel Vlaicu, la numerele 138-140, imediat după Magazinul Profi.

Clinica InfoMedica este organizată într-un spaţiu generos, cu o suprafaţă totală de 3000 mp, fiind amenajată pentru a satisface toate aşteptările pacienţilor. Primirea publicului se face la recepţia clinicii unde se pot programa consultaţii medicale de luni până vineri, între orele 8.00 şi 20.00. Tot aici pacienţii se inscriu pentru efectuarea analizelor medicale, realizate în laboratorul propriu, acreditat RENAR. Oferta clinicii pentru analizele medicale şi consultaţiile în ambulatoriu este în regim contractual cu Casa de Asigurări de Sănătate sau cu plată directă.

Încă de la deschidere Clinica InfoMedica oferă servicii medicale complexe în regim ambulatoriu pentru 18 specialităţi medicale. Aceste specialităţi sunt:  obstetrică-ginecologie, cardiologie, gastroenterologie, interne, endocrinologie, nutriţie-diabet, urologie, orl, dermatologie, chirurgie, neurologie, ortopedie, pneumologie, oftalmologie, pediatrie, medicina muncii, psihologie şi psihiatrie.

Calitatea serviciilor medicale este garantată de către o echipă deosebită de specialişti, formată din peste 50 de medici din Arad şi Timişoara. Programul medicilor este organizat în aşa fel încât să fie accesibil pacienţilor în orice moment al zilei, urmărindu-se inclusiv eliminarea timpilor de aşteptare în clinică.

Intenţia declarată a conducerii Clinicii InfoMedica este să ofere servicii medicale de calitate tuturor pacienţilor. Tocmai de aceea sloganul clinicii este Sănătate bună pentru toţi! Iar pentru confirmarea acestei intenţii, înţelegând problemele financiare actuale cu care se confruntă pacienţii, Clinica InfoMedica promite că va aplica pentru fiecare caz medical principiul: Omenie şi tarife moderate.