Categories Menu

Publicat pe Feb 19, 2013 in Comunicate

Gastroenterologia – un model de organizare si functionare

Gastroenterologia – un model de organizare si functionare

Afecţiunile gastroenterologice au o incidenţă deosebită în zilele noastre, având nevoie de o atenţie deosebită şi de un tratament rapid şi adecvat. În Clinica InfoMedica funcţionează ambulatoriul pentru specialitatea gastroenterologie care este dotat cu o linie completă de aparatură medicală ce permite investigaţii precise şi complexe.

Pacienţii pot beneficia de videoendoscopie digestivă cu un aparat Pentax de ultimă generaţie, precum şi de ecografii abdominale realizate cu aparatură marca Philips şi Medison. O echipă medicală de excepţie – formată din dr. Amelia Uzum, dr. Kallikkot Shikki, dr. Nouphal Abdul şi dr. Anamaria David – garantează calitatea serviciilor oferite şi stabileşte soluţii eficiente de tratament pentru fiecare pacient investigat.

În timpul pregătirii manevrelor medicale, pe parcursul efectuării acestora şi după încheierea lor, pacienţii sunt trataţi cu deosebită grijă de către personalul medical. Ambulatoriul reprezintă un model de spaţiu special amenajat, comod, funcţional, intim, pentru pacienţii care apelează la serviciile medicale ale Clinicii Infomedica.