Ambulator | Spitalizare | Laborator

Situată într-o clădire nouă, modernă, cu spaţii ample, luminoase, având intrare directă din Calea Aurel Vlaicu, Clinica InfoMedica oferă pacienţilor acces facil, confort ambiental şi o atenţie specială din partea personalului medical. Calitatea serviciilor medicale este garantată de către o echipă formată din peste 60 de medici, din Arad şi Timişoara, precum şi de aparatura medicală de ultimă generaţie achiziţionată de la producători de renume mondial precum: Philips, Storz, Pentax,  Siemens, Medison.

Clinica InfoMedica propune pacienţilor săi servicii medicale în abulatoriul de specialitate şi analize medicale efectuate de către  laboratorul propriu, acreditat RENAR, în relaţie contractuală cu CJAS Arad sau cu plată. În situaţiile când pacienţii sunt nevoiţi să achite în mod direct contravaloarea serviciilor medicale, Clinica Infomedica aplică principiul OMENIE ŞI TARIFE MODERATE! Pentru că obiectivul nostru principal este să oferim servicii medicale private accesibile tuturor.

Specialităţile medicale din abulatoriu sunt: obstetrică-ginecologiecardiologiegastroenterologieinterneendocrinologienutriţie-diabeturologieorldermatologiechirurgieneurologieortopediepneumologieoftalmologiepediatriemedicina munciipsihologie şi psihiatrie. În toate cabinetele pacienţii sunt întâmpinaţi de medici specialişti, medici primari sau cadre universitare, programarea şi organizarea activităţii medicale fiind concepute pentru a elimina timpii de aşteptare în clinică.

Clinica InfoMedica pastrează o legătura deosebit de apropiată cu pacienţii săi, încercând să se adapteze în permanenţă nevoilor medicale şi umane ale acestora, într-o manieră accesibilă şi prietenoasă, având convingerea că poate să ofere Sănătate bună pentru toţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *